Groove Industries

Ga naar Cajón Workshops

Cajón Workshops

Te gekke drum- en ritmeworkshops op de cajón. Ideaal voor op school, events of teambuilding. Je leert drummen en verschillende ritmes op de cajón. HIGH ENERGIE, VET GROOVEN! Onder professionele begeleiding zorgt Groove Industries voor energieke en leerzame workshops. Klik op de afbeelding voor meer info.

Ga naar Build & Play workshop

Build & Play workshop

Bouw je eigen cajón met Groove industries. Een unieke combinatie! Deelnemen aan de workshop op je eigen gemaakte instrument. Klik op de afbeelding voor meer info.

Ga naar Handgemaakte Cajóns

Handgemaakte Cajóns

Groove Industries maakt kwalitatieve en karakteristieke cajóns. Deze dynamische cajóns zijn veelzijdig, makkelijk te bespelen en betaalbaar. Onze handgemaakte instrumenten zijn al verkrijgbaar vanaf € 110,- Klik op de afbeelding voor meer info.

De cajón is een simpel percussie-instrument met verassend veel mogelijkheden. Zittend op de cajón bespeel je deze drumkist. Door met je handen op verschillende plekken op het instrument te drummen creëer je verschillende klanken. Die klanken lijken veel op die van een drumstel. Hierdoor is het mogelijk een drumstel te simuleren. De cajón is eigenlijk een percussie-instrument en een drumstel ineen. De drumkist laat zich makkelijk bespelen, is laagdrempelig en de cajón is daardoor voor iedereen toegankelijk.

Groove Industries

DRUMS, CAJONS, WORKSHOPS

Groove Industries is gespecialiseerd in het geven van slagwerk–workshops op de Cajón. Workshops voor scholen, bedrijven, events en particuliere groepen. Van kleine tot grote groepen, altijd een workshop op maat en op iedere gewenste locatie in Nederland. Onze eigen merk ‘GROOVE INDUSTRIES’ handvervaardigde cajóns zijn bij Groove Industries en in diverse winkels te koop. De GI-Session serie is tegen een zeer gunstige prijs verkrijgbaar.

Wie

Raoul Roosenstein

Founder
Raoul Roosenstein is een gedreven en gepassioneerd drummer. Met ruim 25 jaar ervaring in o.a. Jazz, Funk, Pop en Wereldmuziek heeft hij zijn sporen verdiend in binnen- en buitenland. Naast het geven van concerten en drumles heeft Raoul zich gericht op het geven van cajón-workshops.

Geïnteresseerd geraakt? Het is uiteraard ook mogelijk langs te komen om cajóns te bekijken en te proberen!

Laatste nieuws