Cajòns

Groove Industries Session Pro Serie

Groove industries Session-Pro Serie

Het Fins berken slagblad zorgt voor een mooie diepe bas en een lekkere felle 'slap'

www.grooveindustries.nl

Groove industries Session-Pro Serie

Onderkant met 'adjustable' snare

Groove Industries Session Pro Serie

Groove industries Session Serie

Achterkant met de kenmerkende twee klankgaten

Een betaalbare snare-cajòn van hoge kwaliteit die snel aanspreekt, dynamisch is en een aangenaam ‘laag’ heeft, dat hebben wij ons ten doel gesteld met de Groove Industries Session series. Er zijn twee soorten in deze serie. De Session en de Session-pro. De session-pro heeft een verstelbaar snare-systeem waarmee je de snaren strakker of losser kan draaien. Dit heeft grote invloed op de klank. Je kan zelfs helemaal snaarloos spelen.

De ombouw van dit  hand vervaardigd instrument is gemaakt van 12 mm ocoumé of berken multiplex en het achterblad van 4 mm ocoumé of berken triplex met de kenmerkende dubbele klankgaten. Het prachtige 3 mm Fins berken voorblad zorgt voor een mooie diepe bas en een uitstekende felle ‘slap ‘ . De afmetingen zijn 470 x 300 x 300 mm. Stevige rubberen voeten zorgen voor stabiliteit en bescherming van de onderkant. Voor de afwerking hebben we een milieuvriendelijke hardwaxolie geselecteerd die de houtstructuur fraai doet uitkomen en de cajón voorziet van een slijtvaste toplaag. De Session is te verkrijgen vanaf €105,- De Session-Pro is te verkrijgen vanaf €155,- excl. verzending.

Groove Industries werkplaats

Wil je meer weten over de cajòns, wil je kijken en proberen of wil je een bestelling doen? Klik op de button of stuur even een berichtje naar: info@grooveindustries.nl