Cajòns

Groove Industries Session Pro Serie

Groove industries Session-Pro Serie

Het Fins berken slagblad zorgt voor een mooie diepe bas en een lekkere felle 'slap'

www.grooveindustries.nl

Groove industries Session-Pro Serie

Onderkant met 'adjustable' snare

Groove Industries Session Pro Serie

Groove industries Session Serie

Achterkant met de kenmerkende twee klankgaten

Een betaalbare snare-cajòn van hoge kwaliteit die snel aanspreekt, dynamisch is en een aangenaam ‘laag’ heeft, dat hebben wij ons ten doel gesteld met de Groove Industries Session series. Er zijn twee soorten in deze serie. De Session en de Session-pro. De session-pro heeft een verstelbaar snare-systeem waarmee je de snaren strakker of losser kan draaien. Dit heeft grote invloed op de klank. Je kan zelfs helemaal snaarloos spelen.

De ombouw van dit  hand vervaardigd instrument is gemaakt van 12 mm ocoumé of berken multiplex en het achterblad van 4 mm ocoumé of berken triplex met de kenmerkende dubbele klankgaten. Het prachtige 3 mm Fins berken voorblad zorgt voor een mooie diepe bas en een uitstekende felle ‘slap ‘ . De afmetingen zijn 470 x 300 x 300 mm. Stevige rubberen voeten zorgen voor stabiliteit en bescherming van de onderkant. Voor de afwerking hebben we een milieuvriendelijke hardwaxolie geselecteerd die de houtstructuur fraai doet uitkomen en de cajón voorziet van een slijtvaste toplaag. De Session is te verkrijgen vanaf €125,- inclusief verzendkosten binnen de EU. De Session-Pro is te verkrijgen vanaf €175,- inclusief verzendkosten binnen de EU.

Groove Industries werkplaats

De Groove Industries cajòn-drumkit is een ‘drumstel’ voor kleine akoestische gigs, repetities of voor als een drumstel te hard of te groot is. De sound is volwaardig en vet en is in live-situaties perfect inzetbaar. Je speelt deze drumkit met nylon brushes. De kit is makkelijk te vervoeren en ook zeer geschikt om op straat te spelen.

De cajòn-drumkit wordt geleverd met een bassdrum-cajòn, snare-cajòn (snaarspanning traploos instelbaar), hardware (ophanging), een cajòn- bassdrum beater, en nylon brushes. Het pedaal zelf wordt niet meegeleverd. Elk bassdrum-pedaal is geschikt. Deze complete Cajòn-drum kit is leverbaar vanaf €295,- inclusief verzendkosten binnen de EU.

Meinl Cajon bass drum beater
Meinl Cajon Bass Drum Beater included
Stagg Nylon Brushes
Stagg Nylon Brushes included
Groove Industries Cajon Drum kit

Groove Industries Cajón-Drumkit

Groove Industries Cajon Drum Kit
Groove Industries Cajon drum kit
Industries Cajon Drum Kit
Groove Industries Cajon drum kit

Wil je meer weten over de cajòns, de cajòn-drumkit of wil je kijken en proberen? Of wil je een bestelling doen. Stuur dan even een berichtje naar: info@grooveindustries.nl